Het komende seizoen wil C.S.V. Zwarte Pijl beginnen met extra talenten teams, in de categorie onder-18, 19 en 23. Dit is voor talentvolle spelers een extra opstap naar 1e elftal of een hoger niveau.

De bedoeling is om talentvolle spelers op te leiden en uiteindelijk af te leveren aan de 1e selectie of een hoger niveau.

Met deze talententeams wil C.S.V. Zwarte Pijl aan de KNVB competitie deelnemen op minimaal divisie niveau. Het is de bedoeling om met deze talententeams binnen 1 seizoen te promoveren naar een hogere divisie om zodoende het niveau voor de stap naar het eerste elftal te waarborgen. Uiteraard wordt in geval het voetbalniveau van de aanmeldingen dusdanig hoog is het elftal op een hoger niveau ingeschreven.

Het eerste elftal van C.S.V. Zwarte Pijl krijgt dan drie volwaardige teams onder zich, waarin spelers kunnen rijpen en zich verder ontwikkelen. Met vier volwaardige selectieteams komen alle spelers aan hun trekken qua speeltijd.

C.S.V. Zwarte Pijl is een Sociaal Culturele amateurvereniging gevestigd in de deelgemeente Kralingen/Crooswijk te Rotterdam. De club beschikt over 9 herenteams spelend op zaterdag en zondag en 1 zaalteam.

Het eerste team komt uit in de zaterdag 3e klasse west 2 en doet dit seizoen serieus mee voor promotie naar de 2e klasse. Het doel van C.S.V. Zwarte Pijl is om binnen enkele jaren door te groeien naar de 1e klasse KNVB. Door deze ambitie is het voor C.S.V. belangrijk om te groeien door talentvolle spelers aan de vereniging te binden.

Op zondag 26 maart, 2 april en 16 april  organiseren wij daarom selectiedagen. Ben je geboren tussen 2001 en 2007, heb je aantoonbaar minimaal Hoofdklasse niveau, woon je in de omgeving en ben je serieus geïnteresseerd om onze vereniging te versterken en je talent te verbeteren, meld je dan aan via de onderstaande link. Voor informatie kun je contact opnemen met Miranda Ashman (06-33324931).

LET OP!! De selectiedag vindt alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen.