Het komende seizoen wil C.S.V. Zwarte Pijl beginnen met een extra seniorenteam, in de categorie onder-23. Dit is voor talentvolle spelers een extra opstap naar de selectie.

De bedoeling is om talentvolle spelers op te leiden en uiteindelijk af te leveren aan de selectie.

Met dit talententeam wil C.S.V. Zwarte Pijl aan de nieuwe 023-competitie die de KNVB in het komende seizoen gaat starten. C.S.V. Zwarte Pijl wil met de onder-23 beginnen in minimaal Hoofdklasse. Het is de bedoeling om met dit talententeam binnen 1 seizoen te promoveren naar de 4e divisie om zodoende het niveau voor de stap naar het eerste elftal te waarborgen. Uiteraard wordt in geval het voetbalniveau van de aanmeldingen dusdanig hoog is het elftal op een hoger niveau ingeschreven.

Het eerste elftal van C.S.V. Zwarte Pijl krijgt dan twee volwaardige teams onder zich, waarin spelers kunnen rijpen en zich verder ontwikkelen. Met drie volwaardige selectieteams komen alle spelers aan hun trekken qua speeltijd. De nieuwe 023-competitie geeft C.S.V. Zwarte Pijl nog betere mogelijkheden om talenten te laten doorgroeien, zodat ze uiteindelijk de stap richting het eerste elftal kunnen zetten.

C.S.V. Zwarte Pijl is een Sociaal Culturele amateurvereniging gevestigd in de deelgemeente Kralingen/Crooswijk te Rotterdam. De club beschikt over 8 herenteams spelend op zaterdag en zondag en 4 zaalteams.

Het eerste team komt uit in de zaterdag 3e klasse west 2 en wil het aankomend seizoen serieus meedoen voor promotie. Het doel van C-S.V. Zwarte Pijl is om door te groeien naar de 2e klasse KNVB. Door deze ambitie is het voor C.S.V. belangrijk om te groeien door talentvolle spelers aan de vereniging te binden.

Op zondag 11 april organiseren wij daarom een selectiedag. Ben je geboren tussen 1998 en 2004, heb je minimaal Hoofdklasse niveau, woon je in de omgeving en ben je serieus geïnteresseerd om onze vereniging te versterken en je talent te verbeteren, meld je dan aan via deze link. Voor informatie kun je contact opnemen met Derrick Echteld (010-4561082).

LET OP!! De selectiedag vindt alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen.